Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De reclame slaat zijn slag. De beste slagzin aller tijden.

Woensdag 10 oktober 2007

15:00 uur

Openbare Bibliotheek Amsterdam

Woensdag 10 oktober zal de uitreiking plaatsvinden van de GVR Slagzinnenverkiezing, een evenement gewijd aan de slagzin, waar de beste slagzin aller tijden bekend zal worden gemaakt. Inmiddels hebben ruim 12.500 mensen hun stem uitgebracht via de website www.kiesjeslagzin.nl en worden de stemmen geteld. De uitslag van deze verkiezing zal vanaf 11 oktober te zien zijn op deze website.

Vanaf 15:00 uur is er een inhoudelijk evenement omtrent slagzinnen. Mr. Ebba Hoogenraad (Steinhauser Hoogenraad Advocaten) zal meer inzicht geven op het auteursrecht dat van toepassing is op slagzinnen. Een toelichting op het Slagzinnenregister, dat beheerd wordt door het GVR zal gegeven worden door mr. Elsbeth Polak (Stibbe). Tevens zal zij voorbeelden geven van goede, pakkende slagzinnen en leuke, grappige en aparte praktijkcases behandelen. Mr. Bas Kist (Shield Mark) zal ingaan in hoe een slagzin een merk op zichzelf kan worden.

Aansluitend vindt er vanaf 18:00 uur een feestelijke borrel plaats in de nieuwe Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) waar Reclameheld van de Eeuw, Peer Mascini, de winnaar bekend zal maken en tevens de eerste exemplaren van het boek 'Koning, Keizer, Admiraal' overhandigt zal worden aan alle aanwezigen. Dit boek is speciaal uitgebracht ter ere van het 80-jarige bestaan van het GVR en bevat onder andere de beste, meest opmerkelijke en fraaist rijmende slagzinnen. Het boek kan voor ¤19,90 worden besteld via de website www.gvr.nl.

EINDE BERICHT

()



Ingezonden persbericht