ABVAKABO FNV

Heropening CAO-overleg KPN Contact en SNT

De werkgever heeft na maanden het stilzwijgen verbroken. ABVAKABO FNV is door de werkgever uitgenodigd voor heropening van het cao-overleg over de nieuwe cao KPN Contact en SNT. Dit overleg met KPN zal plaatsvinden op woensdag 10 oktober as. De werkgever heeft ook de nieuwe Samen-Naar-de-Top-vakbond (SNTV) uitgenodigd voor overleg.

De acties die wij voeren hebben tot doel om de werkgever onder druk te zetten om het overleg met ons te hervatten, om uiteindelijk een fatsoenlijke en rechtvaardige cao af te sluiten. Voor aanstaande donderdag hebben wij een 24-uurs staking aangezegd aan KPN voor de vestiging Eindhoven. Blijkbaar is met deze aanzegging de druk op de ketel zodanig opgevoerd, dat de werkgever besloten heeft om ons uit te nodigen voor heropening van het overleg. De werkgever heeft ons verzekerd dat er meer in het vat zit, wat dit betekent dat zullen wij woensdag vernemen. De actie die wij voor aanstaande donderdag hebben aangezegd, zal op basis van deze uitnodiging geannuleerd moeten worden.

Of deze nieuwe gesprekken zullen leiden tot een beter resultaat, gaan wij ons hard voor maken. Wij vermelden hierbij, wellicht ten overvloede, dat er geen akkoord getekend zal worden voordat leden zich hebben kunnen uitspreken over het resultaat.
09-10-2007, Overige cao's | Meer over: callcentra, contactcenter, kpn