Gemeente Schiedam


Oktober

Vernieuwde website met dichtwedstrijd

10 oktober 2007

De website van Bibliotheek Waterweg is vernieuwd! Bezoekers van de site kunnen gemakkelijker hun weg vinden naar de informatie, producten en diensten van de bibliotheek. Ook de vormgever is aantrekkelijker geworden.

Meest in het oog springend is de nieuwe homepage. Deze leidt niet alleen snel naar de Catalogus en Mijn Bibliotheek maar ook is in één oogopslag te zien welke activiteiten er in de bibliotheek plaatsvinden en wat het laatste nieuws is. Nieuw zijn ook een weblog en een poll. Belangrijk is dat Schiedammers via de website steeds meer zaken met de bibliotheek kunnen regelen. De komende tijd volgen er daarom nog meer vernieuwingen op de website.

Ter gelegenheid van de vernieuwde website is een 160 dichtwedstrijd uitgeschreven. Een 160 is een gedicht van precies 160 tekens inclusief spaties. Net als de maximale lengte van een sms bericht. Doe mee met deze wedstrijd! Het thema is: De bibliotheek: Voor informatie en inspiratie!

Dicht een 160 en zend deze voor 1 november 2007 in. U maakt kans op 1 van de 5 webpakketten en publicatie op de website. Kijk op www.bibliotheekwaterweg.nl en ontdek de vernieuwde site!