Lisse Aanrijding tussen fietsster en auto Op dinsdag 9 oktober rond 14.50 uur gebeurde er op de kruising Ruishoornlaan met Uitermeer een aanrijding tussen een 78 jarige fietsster uit Lisse en een 52 jarige automobiliste uit Lisse. De fietsster raakte daarbij gewond en werd met een gebroken enkel en meerdere schaafwonden overgebracht naar het Spaarneziekenhuis in Hoofddorp. De oorzaak van het ongeval moet gezocht worden in het niet verlenen van voorrang door de fietster aan de auto.

Noordwijk Auto gestolen bij inbraak in woning De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Parallelweg. Dit moet gebeurd zijn tussen zondag 7 oktober 05.00 en maandag 8 oktober 20.30 uur. Uit de woning werden meerdere goederen gestolen zoals een laptop, horloges, sieraden, zonnebrillen en een klok. Met gevonden autosleutels werd een groene Jaquar S-type uit de garage gereden en eveneens gestolen. De auto is opgenomen in de opsporingssystemen.

Leiden Politie vindt gestolen fiets De politie heeft dinsdagmorgen 9 oktober aan de Caeciliastraat een gestolen fiets teruggevonden. De fiets was in het bezit van een 22 jarige vrouw uit Leiden. Zij verklaarde de fiets van een vriend gekregen te hebben. Een controle bij de fietsfabriek en handelaar bracht aan het licht dat de fiets gestolen was. De fiets is inbeslaggenomen. De politie maakt proces-verbaal van heling op.

Leiden Diefstal computers uit opleidingscentrum Tussen de 30 en 40 flatscreens en systeemkasten zijn in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 oktober gestolen uit een opleidingscentrum aan het Rapenburg. Rond 04.30 uur zag een medewerker van een beveiligingsbedrijf dat het inbraakalarm daar af was gegaan. Nog net zag hij drie personen wegrennen. Ze kwamen vanaf de Nova Passage en renden de Oude Varkensmarkt op, de Rembrandtlaan in de richting van de Arsenaalstraat. Daar raakten ze uit het zicht. De politie is begonnen met een onderzoek.

Roelofarendsveen Politie vordert rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingevorderd van een 36 jarige man uit Oud Ade. Dit gebeurde nadat de politie hem woensdag 10 oktober aanhield omdat hij rond 02.00 uur met zijn auto op het Westeinde tegen een bloembak was gereden en bleek dat hij te veel gedronken had. De bij de man gehouden ademanalyse wees 805 ug/l. (limiet 220 ug/l.) uit. De auto had behoorlijke schade opgelopen door de aanrijding. De bloembak was door de klap enkele meters opgeschoven.

Moordrecht Aanhouding voor bedreiging Een 29 jarige man uit Capelle aan den IJssel is dinsdag 9 oktober rond 18.00 uur aangehouden als verdachte van het bedreigen van een 33 jarige vrouw uit Rotterdam. De vrouw, prostituee, stond met haar camper op een parkeerplaats aan de Middelweg toen de man daar rond 17.00 uur naar binnen wilde. De vrouw wilde dit niet na eerdere slechte ervaringen met de man. Hij haalde een mes uit zijn zak en tikte daarmee op het raam in de richting van de vrouw. Toen hij zag dat zij haar telefoon pakte en vermoedde dat de politie werd gebeld, vertrok hij in zijn auto. De gebelde politie startte een zoekactie en informeerde de politie van Rotterdam-Rijnmond. Daar werd hij aangehouden. Hij is voor het verdere onderzoek ingesloten. De verdachte heeft vermoedelijk ook geprobeerd op 2 oktober een tas te stelen uit een camper van een prostituee die stond op een parkeerterrein aan de Henegouwerweg in Waddinxveen. Omdat de vrouw haar tas toen stevig vast hield en er mensen op het tumult afkwamen lukte het hem toen niet om de tas te stelen.

Waddinxveen Geprobeerd in school in te breken De politie doet onderzoek naar een niet geslaagde inbraak in een basisschool aan de Kanaalweg. Tussen zaterdag 6 en maandagmorgen 8 oktober werd dit geprobeerd. De conciërge ontdekte dat met een breekvoorwerp geprobeerd had ramen open te breken. Deugdelijke sluitingen verhinderde dit.

Waddinxveen Aanrijding tussen fietsster en bromfietser Maandag 8 oktober rond 08.25 uur gebeurde er op het fietspad aan het Noordeinde een aanrijding tussen een 17 jarige fietsster uit Waddinxveen en een 16 jarige bromfietser uit Waddinxveen. Het meisje kwam vanaf een uitrit en verleende geen voorrang aan de bromfietser. Beiden zijn met klachten over rug en knieën voor onderzoek overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Gouda Aanrijding tussen fietsstertje en auto Op de Sportlaan gebeurde dinsdag 9 oktober rond 14.45 uur een aanrijding tussen een 12 jarig meisje uit Gouda en een 38 jarige automobilist uit Gouda. Het meisje stak vanuit de Bernadottelaan de weg over zonder aan de auto voorrang te verlenen. Omdat de automobilist met geringe snelheid reed en direct reageerde door krachtig te remmen, bleef het bij het aantikken van het meisje. Zij kwam wel ten val en klaagde over haar been of knie. Voor onderzoek werd zij overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

------------------------- Disclaimer ---------------------------- De informatie verzonden met dit emailbericht (en bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en zij die van de geadresseerde(n) toestemming kregen dit bericht te lezen. Gebruik door anderen dan geadresseerd is verboden. De informatie in dit emailbericht (en bijlagen) kan vertrouwelijk van aard zijn en binnen het bereik van een geheimhoudingsplicht en of een verschoningsrecht vallen.
---