Gemeente Anna Paulowna


Preventief Informatief Huisbezoek Project

Eind oktober gaan Stichting Welzijn Ouderen Anna Paulowna en de Gemeente Anna Paulowna weer starten met huisbezoeken bij 70-jarigen in de gemeente Anna Paulowna.

Voor wie?

Indien u 70 bent of dit jaar 70 wordt ontvangt u vanaf eind oktober een brief waarin u wordt gevraagd of u prijs stelt op huisbezoek. U wordt thuis geïnformeerd over zaken die betrekking hebben op wonen, zorg, welzijn en activiteiten.

Het preventief huisbezoek project heeft als doel:

De individuele ouderen in de gemeente beter te informeren en voorlichting te geven over verschillende voorzieningen in de gemeente Anna Paulowna, en eventuele wensen en knelpunten te achterhalen. Op deze manier willen Stichting Welzijn Ouderen Anna Paulowna en de gemeente proberen te komen tot een betere afstemming van de hulp- en dienstverlening om het langer zelfstandig wonen mogelijk te maken.

Wie brengt de bezoeken?

Met al uw vragen, wensen en ideeën kunt u terecht bij de speciaal voor dit doel getrainde vrijwilliger die bij u langs komt. Aan de hand van een vragenlijst wordt nagegaan aan welke informatie en ondersteuning u behoefte heeft.

Meer informatie
In de bovengenoemde persoonlijke brief krijgt u meer informatie over het huisbezoek.