Gemeente De Ronde Venen


Tijdelijk servicepunt Vinkeveen bij winkelcentrum Zuiderwaard

Burgemeester en wethouders hebben in hun vergadering van 9 oktober jl. positief ingestemd met het aanwijzen van een tijdelijk servicepunt aan de Futenlaan in Vinkeveen.

Het college wil graag, na Wilnis en Mijdrecht ook een servicepunt wonen, welzijn en zorg in Vinkeveen opzetten. Het tijdelijke servicepunt Vinkeveen aan de Futenlaan komt naast het drukbezochte winkelcentrum Zuiderwaard. Deze locatie zal worden voorgesteld aan het netwerk wonen, welzijn en zorg. Er is sprake van een tijdelijk servicepunt, omdat er op dit moment onderzoek wordt verricht naar een herinrichting van het winkelgebied. In de plannen wordt gekeken naar een definitieve locatie voor het servicepunt.
Het tijdelijke servicepunt in Vinkeveen wordt in 2007 gerealiseerd en zal tot medio 2011 op de Futenlaan blijven.

Bij het servicepunt kunnen mensen terecht met al hun vragen over wonen, welzijn en zorg voor de deelnemende partners: gemeente De Ronde Venen, Stichting Welzijn Ouderen, woningcorporatie Westhoek Wonen, zorgorganisatie Zuwe, Stichting Leefbaarheid en Stichting Zorgcentra De Ronde Venen. Ook worden er diensten aangeboden van Rabobank Veenstromen.