Gemeente Soest

Soester Sportgala 2007

Datum: 10/10/2007

Informatie Soester Sportgala

In januari 2007 werd er in Sporthal Spleasure Centrum een geslaagd Sportgala georganiseerd, waar de sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van het jaar zijn gekozen. Dit evenement willen we graag een vervolg geven. Nieuw is deze keer dat er ook de Sportvrijwilliger van het jaar gekozen zal worden.

Sportgala op 1 februari 2008

Op 1 februari 2008 vindt het Soester Sportgala 2007 plaats, tijdens dit gala worden de winnaars van de sportverkiezingen bekend gemaakt.

Behalve een leuk aandenken en enkele prijzen ontvangen de beste sporters van Soest ook nog een geld bedrag: de Sportman en Sportvrouw ontvangen ieder 250,00, het Sporttalent ontvangt 150,00, de sportvrijwilliger 100,00 aan VVVbonnen en de Sportploeg 350,00!!

Het gaat om bijzondere sportprestaties in het jaar 2007. Alle inwoners van Soest kunnen sporters of een sportteam voordragen. U bepaalt dus mede wie met de eer gaat strijken. Uit alle voorgedragen sporters zullen er per categorie 3 genomineerden gekozen worden. Op 1 februari 2008 wordt duidelijk wie zich dit jaar sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportvrijwilliger van 2007 mogen noemen.

Nominatieformulier

Door middel van het nominatieformulier kunt u aangeven wie volgens u deze titel verdient. U wordt verzocht ook een profiel van de sporter met beeldmateriaal (foto/film) meesturen. (liefst digitaal)

De criteria voor aanmelding zijn als volgt:

Sportman & Sportvrouw:

* De sporter moet woonachtig zijn in de Gemeente of lid zijn van een Soester sportvereniging, in het betreffende jaar van het sportgala.

* De sporter mag amateur of professioneel sporter zijn
* De persoon moet op 1-1-2007 tenminste 16 jaar of ouder zijn
* De persoon mag de sport zowel individueel als in teamverband uitoefenen.

Sportploeg:

* De sportploeg moet hun sportieve activiteiten verrichten onder auspiciën van een sportvereniging of een sportorganisatie binnen de Gemeente Soest.

* Het moet het standaardteam van de vereniging zijn
* Er zijn geen leeftijdscriteria.

Sporttalent:

* De persoon moet woonachtig zijn in de Gemeente Soest of lid zijn van een Soester sportvereniging, in het betreffende jaar van het sportgala.

* De persoon kan de sport op amateur of professionele basis beoefenen

* De maximum leeftijd is 15 jaar. Het talent moet op 31-12-2007 deze leeftijd nog hebben.

Sportvrijwilliger:

* De persoon moet vrijwilliger zijn bij een sportvereniging in Soest en niet de afgelopen 2 jaar tot sportvrijwilliger van Soest gekozen zijn.

* De persoon moet zich door bijzondere activiteiten aantoonbaar onderscheiden hebben ten opzichte van andere vrijwilligers
* De persoon mag voor de uitgevoerde activiteiten niet meer ontvangen hebben dan de, door de belastingdienst, vastgestelde vrijwilligersbijdrage

.