AEGON

Barbara de Loor tekent contract AEGON op ijs

Ex-langebaanschaatster Barbara de Loor heeft op 9 oktober 2007 een contract met AEGON getekend.

Op basis van dit contract zal De Loor een ambassadeursrol gaan vervullen voor een volledig nieuwe activiteit die de KNSB en AEGON op dit moment samen ontwikkelen. Tijdens de schaatslunch op 20 oktober 2007 in Heerenveen zal bekend worden gemaakt wat deze nieuwe activiteit inhoudt.

Tevens zal De Loor AEGON adviseren over activiteiten die te maken hebben met langebaanschaatsen. Het contract geeft AEGON ook het recht gebruik te maken van het imago van De Loor voor commerciële activiteiten. Het contract loopt tot 1 juli 2008, met een mogelijkheid tot verlenging.

Het contract werd op 9 oktober 2007, onder het toeziend oog van een jeugdig publiek, ondertekend op een ijsbaan in Badhoevedorp. Namens AEGON werd het contract ondertekend door Jan Driessen, directeur Communicatie van AEGON Nederland.

Barbara de Loor: "Met mijn jarenlange topsportervaring ben ik in staat om AEGON te adviseren over de waarde die het bedrijf als sponsor aan het schaatsen kan toevoegen. Ik denk dat ik bij uitstek mijn ervaring kan gebruiken bij de activiteit die de KNSB en AEGON momenteel ontwikkelen. Bovendien kan ik daar tegelijkertijd heel veel van leren."

Jan Driessen: "Barbara heeft in het verleden met de tv-commercials over Levensloop al laten zien dat zij een goede ambassadeur voor AEGON is. Ik verwacht dat het enthousiasme en de energie die zij stak in haar topsportcarrière ons heel goed van pas komen bij alle plannen die wij voor de komende periode hebben."

Vergelijkbare contracten sloot AEGON eerder met Rintje Ritsma en Ab Krook.

10-10-2007