Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Werkzaamheden in Kralingen-crooswijk

De dienst Gemeentewerken start binnenkort met werkzaamheden in deelgemeente Kralingen-Crooswijk.

Het betreft de volgende locaties:


· Vanaf maandag 8 oktober 2007 worden er werkzaamheden in de Slotstraat uitgevoerd. De werkzaamheden zullen afhankelijk van de weersomstandigheden circa drie maanden in beslag nemen.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen en aanbrengen van de verharding (Slotstraat tussen Avenue Concordia en Hoflaan) en het vervangen van het riool (Slotstraat tussen Waterloostraat en Hoflaan). Tijdens de werkzaamheden dient u er rekening mee te houden dat het straatgedeelte van de Slotstraat tijdelijk wordt afgesloten. De verkeersmaatregelen zullen door middel van borden en afzettingen worden aangegeven. Bij een bijzondere gebeurtenis, zoals huwelijk of begrafenis, kan Gemeentewerken op verzoek speciale voorzieningen treffen.

Wij verzoeken u vriendelijk dit tijdig aan ons door te geven. In de opgebroken straten worden rijplaten gelegd voor brandweer en ambulance. Voor meer informatie, vragen of klachten, kunt u contact opnemen met de heer B.J. van Dijck, telefoonnummer (010) 4663976 of de heer O.P. Huisman, telefoonnummer (010) 4661251, bereikbaar tussen 7.30 uur en 16.00 uur.


· Vanaf donderdag 11 oktober van 7.30 tot 16.00 uur start het metselwerk op de brug Kralingenclave. De herstelwerkzaamheden zullen naar verwachting gereed zijn op 16 november als de (weers)omstandigheden dit toelaten. Voor vragen, klachten of belangrijke familiegebeurtenissen, zoals een huwelijk of begrafenis tijdens de geplande werkzaamheden, verzoeken wij u contact op te nemen met onze toezichthouder, de heer A.Boers. Hij is telefonisch bereikbaar tussen 10 en 12 uur op telefoonnummer (010)2890101.