Gemeente Coevorden

Waar wordt gewerkt in het centrum van Coevorden?

In het centrum van Coevorden worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd voor het Masterplan Centrum Coevorden. Wekelijks vindt u hiervan een overzicht.

Spoorsingel

De Spoorsingel tussen de Bentheimerstraat en het pand van Hommo Koster is nog tot 19 oktober afgesloten voor het verkeer. Hier moet een hogedruk gasleiding verlegd worden. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Arsenaalgebied

Aan de Haven worden werkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe brug over de binnenhaven. Het gedeelte tussen het Arsenaal en de Princestraat wordt hiervoor afgesloten. Na de werkzaamheden blijft de Haven blijft afgesloten voor het autoverkeer, zoals in het Masterplan vastgelegd is.

Oosterstraat

Aan de Spoorhavenstraat (werkvak Kerkstraat - Bentheimerstraat) wordt de riolering vervangen en nieuwe bestrating aangelegd. De werkzaamheden gaan duren tot 16 november 2007. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de uitvoerder H. Kompagnie van de aannemerscombinatie CCC via telefoonnummer 06 - 22487950.