Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 10 oktober t/m vrijdag 19 oktober 2007

Dinsdag 9 t/m 12 oktober
17.00 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de Stedenlink-studiereis naar Berlijn. Het programma richt zich op Innovatie en ICT, eGovernment, New Media in de stad en eSecurity.

Woensdag 10 oktober
13.00 uur
Wethouder Hekman bezoekt de NICIS Jaarconferentie 'Wat maakt een stad tot prachtstad?'. Locatie: Sociëteit De Witte te Den Haag.

18.00 uur
Het college ontvangt 100 gasten, uit politiek, bedrijfsleven en cultuurmaatschappelijk leven, die deelnemen aan het Amersfoort Diner, georganiseerd door Amersfoort Prominent. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

Donderdag 11 oktober
09.00 uur
Wethouder Van 't Veld neemt deel aan de Conferentie "ambities preventief jeugdbeleid en jeugdzorg" van de Provincie Utrecht. Locatie: Hotel Leeuwenhorst, Langelaan 3 te Noordwijkerhout.

16.00 uur
Wethouder Van 't Veld is aanwezig bij de viering van het 100-jarig jubileum van de Stichting Kinderzorg Utrecht. De jubileumprijzen worden uitgereikt door mevrouw Marian Dekker, gedeputeerde van de provincie Utrecht. Locatie: Bergkerk, dr. Abr. Kuyperlaan 2 te Amersfoort.

Zaterdag 13 oktober
14.30 uur
Wethouder Van 't Veld is jurylid bij de tekenwedstrijd tijdens de Publieksdag van het Toon Hermans Huis. Locatie: Toon Hermans Huis, Regentesselaan 39 te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Eerdmans sluit het Kinderboekenfeest af; het kinderboekenfeest met als thema 'Geheimen' wordt gevierd ter gelegenheid van de Kinderboekenweek. Locatie: Bibliotheek Zonnehof, Zonnehof 12 te Amersfoort.

Zondag 14 oktober
15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de tentoonstelling 'Knikov in Wonderland' van kunstenaarsduo Philip Knipscheer en Bob Kovel. Ashok Bhalotra, stedenbouwkundige houdt een inleiding. Locatie: cultuurcentrum De Kamers, Wezeperberg 8 te Amersfoort.

Maandag 15 oktober
14.30 uur
Wethouder Luchtenveld is aanwezig bij de bekendmaking van 100 geselecteerde topmonumenten Wederopbouw. Minister Plasterk houdt een toespraak en overhandigt een boek. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

15.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het hoofdkantoor van Phone House. The Phone House is met ruim 2000 winkels de grootste onafhankelijke retailketen van Europa in mobiele telefonie. Locatie: Euroweg 20 te Amersfoort.

Dinsdag 16 oktober
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het nieuwe internationale kantoor van Oikocredit. Oikocredit financiert microkredieten in ontwikkelingslanden. Locatie: Berkenweg 7 te Amersfoort.

18.30 uur
Wethouder Van 't Veld is te gast bij het Utrecht Gala 2007. Locatie: Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a te Utrecht.

Woensdag 17 oktober
13.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet de genodigden welkom bij de uitreiking van de nationale prijs van Entente Florale. Wethouder Van Daalen en wethouder Eerdmans zijn aanwezig. Minister Verburg houdt een toespraak en reikt de prijs uit. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

19.15 uur
Wethouder Kruyt brengt een bezoek aan voetbalclub CJVV. Locatie: Sportpark Vermeerkwartier, Gasthuislaan 70 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Eerdmans spreekt een openingswoord bij de workshop ''Energiebesparing'' voor wijkbewoners. Locatie: Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175 te Amersfoort.

21.00 uur
Wethouder Kruyt neemt in het kader van de ''Werelddag van Verzet tegen Extreme Armoede'', die georganiseerd wordt door ATD Vierde Wereld, een boekje met levensverhalen in ontvangst en zal een toespraak houden over het armoedebeleid in Amersfoort. Locatie: Expeditie, Schimmelpenninckkade 30 te Amersfoort.