Gemeente Bernheze


Verspreiding kalender en afvalwijzer

De gemeente heeft al enkele jaren tot grote tevredenheid de kalender en afvalwijzer laten verspreiden door verenigingen. Hiermee kunnen zij wat extra geld voor de vereniging verdienen. Alle verenigingen in Bernheze kunnen zich hiervoor aanmelden.

De kalenders en afvalwijzers moeten in week 50 worden bezorgd.

GeĂŻnteresseerden kunnen zich tot maandag 5 november 2007 schriftelijk aanmelden bij Communicatie van de gemeente, postbus 19, 5384 ZG Heesch of via het formulier dat u hieronder kunt downloaden.

De eisen

De gemeente verwacht van de verspreiders, dat er zeer nauwkeurig wordt bezorgd. Per dorp ontvangt u een lijst, waarop exact staat op welke adressen u moet bezorgen. Het is de bedoeling dat er per dorp adressen worden aangewezen, waar de nazorg plaatsvindt. Mensen die toch geen kalender en afvalwijzer hebben ontvangen, kunnen dan op deze adressen alsnog een kalender afhalen.

De verdiensten

Per kalender en afvalwijzer samen ontvangt de verspreider een bedrag van 0,22. De gemeente levert complete lijsten aan met de te bezorgen adressen. Op basis hiervan wordt dan een totaalprijs vastgesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Communicatie, telefoon (0412) 45 88 88.

Aanmeldingsformulier verspreiding kalender en afvalwijzer