Provincie Utrecht

Van Weerden Poelmanweg in Soest

Asfaltonderhoud Van Weerden Poelmanweg in Soest

10-10-2007 -

Vanaf 10 oktober tot en met 19 oktober 2007 voert de provincie Utrecht asfaltonderhoud uit op de Van Weerden Poelmanweg (N413) in Soest. De werkzaamheden vinden plaats op de hoofdrijbaan en het fietspad tussen Verlengde Paltzerweg (hmp. 1,950) en de spoorlijn Utrecht-Amersfoort (hmp. 4,000). Voor de werkzaamheden moet de weg worden afgesloten. Dat gebeurt in de avonden en nachten, tussen 19.00 uur en 06.00 de volgende ochtend. In het weekend van zaterdag 13 t/m zondag 14 oktober zullen er geen werkzaamheden zijn.

Overzicht werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit:

* Verwijderen van markeringen.

* Verwijderen van de asfaltdeklaag d.m.v. frezen.
* Aanbrengen van een nieuwe deklaag.

* Aanbrengen van nieuwe markeringen, volgens de laatste, uniforme richtlijnen.

Verkeershinder en bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden 's avonds en 's nachts wordt het verkeer als volgt omgeleid:

* Verkeer uit de richting Soest wordt omgeleid via de Soesterbergsestraat, Vondellaan, Birkstraat, Barchman Wuytierslaan, Daam Fokkemalaan en de N237 Utrechtseweg (Stichtse Rotonde).

* Verkeer uit de richting Woudenberg wordt omgeleid in omgekeerde richting.

Aanwonenden zijn schriftelijk geïnformeerd over de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden kunnen zij hun pand normaal bereiken. Alleen bij het aanbrengen van de nieuwe deklaag is dit gedurende korte tijd (1½ uur) niet mogelijk.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer H. Legemaat van de provincie Utrecht, tel. (030)-698 06 47.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19