Gemeente Dongen


Komend weekeinde in Dongen

Het is bijna onmogelijk om komend weekeinde geen activiteit van uw gading te vinden in Dongen. Hieronder een selectie uit de activiteiten. Kom gerust langs.

Wandelgidsen
Op zaterdag en zondag presenteren de nieuwe wandelgidsen van Dongen zich aan het publiek. Wethouder Joop Velthoven zorgt voor een feestelijke start op zaterdag om 11.30 uur bij het Dongha-museum. Hier leest u meer over het programma van het wandelweekend en aanvullende info over de wandelgidsen

Jubileumconcerten Popkoor Spirit
Popkoor Spirit bestaat 40 jaar en Dongen zal het weten. Maar liefst zes keer treedt het koor op met een wervelende show waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Muziek, dans, ontspanning en vermaak komen samen in de Cammeleur. Voor meer details over tijden en kaartverkoop klik hier.

Kwartiermakersfestival
De GGZ Midden-Brabant organiseert ieder jaar een Kwartiermakersfestival. Tijdens dit festival staat begrip en ontmoeting met mensen met een psychische beperking centraal. De opening van het festival is zondag in Dongen op het Wilhelminaplein. Voor alle details over het Kwartiermakersfestival dat bol staat van de activiteiten klik hier.

Jan Willemen
Drie weekeinden achter elkaar organiseert de heemkundekring Dongen een uitgebreid programma rondom de Dongense kunstenaar-glazenier Jan Willemen onder de noemer 'Verliefd op glas'. Dit weekeinde staan excursies langs ramen van Willemen in de omgeving op de rol. Ook is de tentoonstelling in de JAL fabriek nog steeds te bezoeken. Meer info hier.

Laatst gewijzigd: 10-10-2007