Warchild


Feast for War Child groot succes
Al voor de vijfde keer organiseerden Dolly den Hengst en Lodewijk Harding Feast For War Child in Nijkerk Het was een spetterende avond met véél Bekende Nederlanders in de bediening en een aantal optredens.

Van Patricia Paay, Bridget Maasland, Marco Borsato, Mimoen Oaïssa, Yes-R, Jamai, Sylvana Simons, Henkjan Smits, Barbara Barend, Dries Roelvink, Ellen ten Damme, Margje Teeuwen, Michiel Borstlap en Ferry Somogyi allemaal liepen ze de benen uit hun lijkf om alle gasten te bedienen om zo veel mogelijk geld voor War Child te verzamelen.

Op het podium kon men genieten van optredens van Monique Klemann (Lois Lane), Jamai, Jeroen van de Boom, Dries Roelvink, Sonja Silva en The Recipes. Gasten konden tijdens de veiling bieden op onder meer; een metamorphose bij Mari van de Ven, een ingelijst Ajax t-shirt met handtekeningen van de spelers, een schilderij van Margje Teeuwen en een aantal originele Herman Brood litho's met echtheidscertificaat die gedoneerd door zijn manager Koos van Dijk!

Dit alles bracht een geweldig bedrag op van EUR 60.000,-. War Child bedankt Dolly, Lodewijk en alle artiesten, sponsoren en gasten voor deze geweldige avond!