Woensdag 10 oktober te zien in Team West

Hollands Midden, 10-10-2007 o Politie Hollands Midden vraagt op woensdag 10 oktober in het televisieprogramma Team West uw hulp bij het oplossen van een inbraak in een zwembad in Haasdrecht en een winkeldiefstal in Leiden. Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15 uur, 19.30 uur en 21.30 uur.

In het opsporingsprogramma Team West zijn vanavond de volgende onderwerpen uit de politieregio Hollands Midden te zien:

Inbraak in het zwembad in Haastrecht Op woensdag 5 september wordt er tussen 11 en 12 uur ingebroken in zwembad 'De Loete' aan de Bredeweg in Haastrecht. Ondanks de beveiliging zijn twee inbrekers een uur op zoek naar geld in het kantoorgedeelte. Een beveiligingscamera heeft de inbrekers kunnen filmen.Wie herkent deze inbrekers?

Winkeldiefstal door een groep in Leiden Op donderdagmiddag 20 september komt een groep van vijf mensen de winkel 'Het Oorzaakje' binnen in de Haarlemmerstraat in Leiden. Eén van de vijf vraagt wat aan de winkelbediende en rest vult hun tassen. Ook hier zijn camerabeelden. Wie kent ze?

Team West

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijk dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.