Persbericht

Zeeuwse wijn voor KLM

Dreischor, 10 oktober 2007

Wijnhoeve "De Kleine Schorre" in Dreischor op Schouwen D®uiveland gaat 7854 flessen wijn leveren aan KLM. Het gaat om een witte wijn, "Schouwen D®uiveland Blanc+, 2006" waarvan tal van deskundigen de uitstekende kwaliteit hebben vastgesteld.

Het contract voor deze levering is op 10 oktober door de partijen ondertekend in het proeflokaal van de wijnhoeve in aanwezigheid van de Commissaris van de koningin in Zeeland, mevrouw Karla Peijs.

De directeur van de wijnhoeve, Johan van de Velde (24), is bijzonder verguld met deze bestelling: "Omdat het een kroon vormt op 6 jaar hard werken en een erkenning is van de kwaliteit van onze wijn". Hij verwacht van de oogst van 2007 die in deze tijd wordt geplukt, tenminste hetzelfde sprankelende karakter. De vijf hectare brengen dit jaar ongeveer 50.000 kilo druiven op en dat is goed voor even zoveel flessen.

Foto

De heer Johan van de Velde, directeur van de Kleine Schorre, mevrouw Karla Peijs Commissaris van de koningin in Zeeland en de heer Wim Spelt, directeur KLM heffen het glas na de officiele ondertekening van het contract.