Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Zutphen - 14-jarige tiener vermist

De politie stelt op verzoek van de familie een onderzoek in naar de sinds vrijdag 5 oktober vermiste Brenda Arnoldus. Het meisje is vermoedelijk naar een in Rotterdam wonende jongeman gegaan met wie zij sinds enige tijd MSN-contact onderhield. De vermissing van het meisje werd zondag aan de politie gemeld. De 14-jarige tiener zou vrijdag met een vriend in Arnhem gaan shoppen en zou 's avonds op tijd thuis zijn. Het vermoeden is dat zij na Arnhem per trein naar het westen van het land is gereisd.

Brenda staat inmiddels landelijk gesignaleerd en haar foto is te bekijken op de site vermiste personen van de politie (www.vermistepersonen.nl). De politie Rotterdam is specifiek benaderd over haar vermissing.

Zij heeft het volgende signalement: lengte 1.70 m en slank postuur. Ze heeft blond golvend lang haar en bruine ogen. Over haar kleding is het volgende bekend: zwarte broek of rok, een bruine jas met capuchon met bond en zwarte lage instappers. De politie neemt aan dat zij inmiddels anders gekleed is.

Gezien de jeugdige leeftijd van het meisje maakt de politie zich zorgen dat zij met de verkeerde personen in contact komt.

Mocht u informatie over de verblijfplaats van het meisje hebben, bel graag met de politie via 0900 - 8844.