Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 10 oktober

BERGEN OP ZOOM, 10 oktober 2007

Tweetal aangehouden na vondst 500 gram hennep

WOENSDRECHT: De politie hield op Rijksweg A4 een auto staande. De auto slingerde, reed met hoge snelheid en reed dicht achter zijn voorganger. Bij het aanspreken van de inzittenden rook de politie een duidelijke henneplucht en zagen ze een joint in de auto liggen. In de auto bleek nog een hoeveelheid van ruim 500 gram hennep te liggen. De 18-jarige en 19-jarige man uit Mechelen zijn aangehouden en na verhoor in vrijheid gesteld met een proces-verbaal. De drugs zijn in beslag genomen.

Tweetal aangehouden na drugsdeal

BERGEN OP ZOOM: Op dinsdagmiddag zag het team Courage van de politie twee mannen in drugs handelen in een auto aan de Antwerpsestraatweg. De twee werden aangehouden voor drugshandel. Hierbij is een hoeveelheid cocaine en heroine in beslag genomen. De 43-jarige bestuurder van de auto en tevens verkoper van de drugs en de 39-jarige man uit Bergen op Zoom (koper van de drugs) zijn aangehouden. De koper is verhoord en hierna met een proces-verbaal in vrijheid gesteld. De verkoper is verhoord en in verzekering gesteld. Zijn woning is doorzocht, maar hier is geen drugs meer aangetroffen.

Man mishandeld door groep jongeren

BERGEN OP ZOOM: Een 28-jarige man uit Bergen op Zoom zag op dinsdagmiddag een drietal jongeren in zijn achtertuin aan de Prinses Margrietstraat staan. De jongeren waren hier struikgewas aan het vernielen. Bij het zien van de bewoner gingen de vandalen er vandoor. De man volgde hen, maar nabij zijn woning werd hij door een groep van ongeveer 8 jongeren opgewacht. De 28-jarige man is geslagen en getrapt door de groep. Bij aankomst van de politie waren de geweldplegers weg. De man is met in ieder geval een gebroken neus naar het Lievensberg ziekenhuis vervoerd. De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en zal op een later tijdstip aangifte opnemen van het slachtoffer.

Auteur: Inge Rijgersberg