Ingezonden persbericht


Beddenproducent pakt uit met hoogwaardig slaapcomfort AVEK viert 80-jarig bestaan met jubileum-boxspring

AVEK, de Friese producent van kwaliteitsbedden, bestaat 80 jaar! Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap worden in Surhuisterveen hoogwaardige bedden, boxsprings en matrassen geproduceerd. Vanwege de viering van het 80 jarig jubileum komt AVEK met een zeer aantrekkelijk aanbod: de speciale jubileum boxspring '1927'

De '1927' is een kwalitatief hoogwaardige boxspringcombinatie die met zorg en vakmanschap in Friesland is gemaakt. Het bed bestaat uit maar liefst drie royale lagen, die alle bijdragen aan de hoge mate van comfort. De '1927' vindt zijn oorsprong in 80 jaar beddentraditie, en sluit perfect aan bij de trend van het Scandinavische slapen.

Buitengewoon veerkrachtig
De basis van elke '1927' -combinatie wordt gevormd door de box, die zorgt voor de basisondersteuning. Deze is naar keuze verkrijgbaar in een vlakke of volledig elektrisch verstelbare uitvoering. Daarbovenop komt de matras, voorzien van topkwaliteit geharde pocketveren met een hoge puntelasticiteit. De matraskern is opgedeeld in 5-zones zodat elk lichaamsdeel op de juiste manier gedragen wordt. Er is keuze uit een standaard en stevige variant, afhankelijk van lichaamsgewicht en persoonlijke voorkeur. De toplaag is een heerlijke topmatras met het nieuwe 'OptiFoam ® HR inside'. Dit hoogwaardige HR schuim is zeer goed ademend en buitengewoon veerkrachtig. De drie lagen vormen samen een zeer comfortabel bed, voor vele nachten ontspannen slapen. De '1927' is naast comfortabel ook een sieraad voor uw slaapkamer. De boxspring is ingetogen vormgegeven, en wordt gedragen door fraaie pootjes. De afwerking bestaat uit een sterke en goed reinigbare stof, in zes verschillende kleuren. Uiteraard wordt, zoals gebruikelijk bij Scandinavisch slapen, de matras meegestoffeerd in dezelfde stof als de box. Het bed wordt gecompleteerd door een royale achterwand.

Aantrekkelijke prijs
De '1927' wordt in het jubileumjaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs en toepasselijke prijs. Een complete 2-persoons combinatie met achterwand in een vlakke uitvoering is verkrijgbaar vanaf 1927 euro. Hetzelfde bed kost in een elektrische uitvoering 3927 euro. AVEK doet hiermee een mooi jubileumaanbod voor wakkere mensen.

Voor de redactie: