Politie Limburg-Noord

Opsporingsprogramma's leveren twintig tips op


Datum: 10-10-2007
Tijd bericht: 17:13
Plaats: Siebengewald / Venray / Weert
De uitzendingen van Opsporing Verzocht en Plaats Delict Limburg van afgelopen dinsdag hebben in totaal twintig tips opgeleverd.

In Opsporing Verzocht werd een dodelijke aanrijding behandeld die op 1 augustus plaatsvond in Siebengewald. In deze zaak kwamen in totaal elf tips binnen. De politie gaat met deze tips verder in het onderzoek. Op 1 augustus werd een 88-jarige vrouw dood op straat aangetroffen. Sectie wees uit dat de vrouw mogelijk aangereden is. Getuigen zagen een auto met aanhangwagen wegrijden, die mogelijk bij de aanrijding betrokken is.

Daarnaast werd in Opsporing Verzocht een diefstal met geweld behandeld die op zaterdag 21 juli plaatsvond in Venray. Deze zaak leverde acht tips op. De recherche gaat de komende tijd verder om deze tips te onderzoeken. Een 63-jarige vrouw uit Venray werd in haar woning wakker en trof een onbekende man aan in haar huis. Deze man bedreigde haar met een mes. Tijdens een worsteling raakte de vrouw licht gewond. De onbekende man ging er met een aantal spullen van de vrouw vandoor.

Een tipgever die Plaats Delict Limburg had gezien belde naar aanleiding van de beroving en ontvoering in Weert. De verbinding werd helaas verbroken. De politie komt graag alsnog in contact met deze tipgever. Het ging in deze zaak om een beroving die zondagmorgen 9 september, rond 03.30 uur plaatsvond, daarbij werd een 23-jarige man op de Stationsstraat in Weert beroofd van zijn GSM en zijn geld. Een getuige zag hoe de man uit een Audi werd gegooid. Hij raakte daarbij gewond. De politie heeft deze zaak gereconstrueerd en vraagt getuigen zich te melden. In de andere zaken zijn helaas geen tips binnen gekomen. Kijk voor meer informatie op www.plaatsdelictlimburg.nl