Gemeente Waalwijk Buurtsport en RKC Waalwijk stimuleren sport in de wijk

RKC Waalwijk in de wijk op 10 oktober in Zanddonk

Woensdag 10 oktober aanstaande organiseert Buurtsport samen met RKC Waalwijk voor de 5e keer RKC Waalwijk in de wijk. Deze sportieve activiteit is erop gericht om kinderen uit de groepen 7 en 8 kennis te laten maken met de voetbalsport en met Buurtsport. Twee profvoetballers van RKC Waalwijk zorgen voor een sportieve middag. Dit doen zij samen met de buurtsportwerker Bruno Podnar. RKC Waalwijk in de wijk wordt gehouden op het sportveld naast Buurthuis Zanddonk, Willaertpark 2A in Waalwijk. Het programma start om 14.00 uur.

Programma
Alle Waalwijkse basisscholen hebben 5 kinderen kunnen opgeven. Deze kinderen mogen vragen stellen aan de RKC-ers, meedoen aan een voetbalquiz en samen met de profspelers deelnemen aan allerlei voetbalspelletjes. In totaal zullen ongeveer 50 kinderen aan de activiteiten meedoen.
Het programma start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom. Dus: vind je het leuk om je RKC-idolen van dichtbij te zien, kom dan kijken in het Willaertpark. Bij slecht weer wijken we uit naar de gymzaal van de Pater van der Geldschool, Max Bruchstraat 8 te Waalwijk.

Meer informatie
Voor vragen kunt u terecht bij buurtsportwerker Bruno Podnar (tel. 06-41663406).

Publicatie datum 03-10-2007