Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Valess Milner: optimale combi van lekker en gezond

Tilburg 10 oktober 2007 -- Valess brengt deze maand een nieuwe variant vleesvervanger op de markt: Valess filets gevuld met Milner kaas. Valess Milner is de optimale combinatie van twee producten die bekend staan om hun heerlijke smaak en gezonde eigenschappen. Valess gevuld met Milner is daarmee de lekkerste, gezonde kaasschnitzel.

Milner: pittige smaak
Milner is de bekendste en meest gekochte 30+ kaas van Nederland, geroemd om zijn lekkere pittige smaak. Toch bevat Milner kaas 40% minder vet dan gewone kaas: een gezond alternatief.

Valess: gezonde keuze
Valess is een sappige vleesvervanger met een stevige 'bite'. Valess wordt bereid uit magere melk en is rijk aan eiwit en calcium. Daarnaast bevat Valess ijzer en vitamine B6 en B12 en weinig verzadigd vet. Een lekkere, gezonde keuze voor wie een dagje geen vlees wil eten.

Heerlijk alternatief
De combinatie Valess gevuld met Milner kaas is daarom met recht een lekker en verantwoord alternatief voor wie wil genieten van een vleesloze maaltijd. De stevige 'bite' van Valess gecombineerd met zacht gesmolten Milner kaas is een topper. Deze nieuwe variant van Valess kwam als lekkerste uit de bus in een blinde smaaktest onder 4 verschillende kaasschnitzels.

Kortingsactie
Tijdens de introductie van deze nieuwe Valess variant, in oktober, krijgen kopers van Milner Licht Gerijpt 50% korting op Valess gevulde filets met Milner kaas.