Ingezonden persbericht


ViewSonic introduceert 19 inch breedbeeld-LCD
met bijzonder hoge resolutie
19 inch breedbeeld, 2 milliseconde, 1680 x 1050 resolutie

Amsterdam, 10 oktober 2007- ViewSonic introduceert met de VX1940w de eerste 19 inch breedbeeld LCD-monitor die
een snelle reactietijd combineert met een
zeer hoge resolutie. In het oog springt ook de
dynamische contrastverhouding dankzij DCR
technologie.

De ViewSonic VX1940w heeft een reactietijd
van 2 milliseconden en een bijzondere
resolutie van 1680 x 1050, oftewel meer dan

1,7 miljoen beeldpunten. De gebruikelijke resolutie voor een 19 inch breedbeeld LCD monitor is namelijk 1440 x 900. De monitor levert een hoge dynamische contrastverhouding (DCR) tot 3000:1. De DCR-technologie maakt een dieper zwart en hoger contrast mogelijk. Daarnaast zorgt de DCR-technologie voor een aanmerkelijke vermindering van lichtlekken bij donkere beelden, met name vanaf de zijkant gezien.

Liefhebbers van snelle computerspellen en actiescènes in speelfilms en tv-series, kunnen hun hart ophalen aan de VX1940w: de nieuwste ViewSonic monitor biedt de best mogelijke kwaliteit, zonder vervorming van het beeld, met een ruime kijkhoek van 170° horizontaal en 160° verticaal. De VX1940w is ook geschikt voor traditioneel computergebruik en het kijken naar televisie en dvd´s.

PublieksWerk / ViewSonic

De VX1940w is een van de eerste modellen uit ViewSonics VX40 serie en is

verkrijgbaar rond eind november 2007 in een nieuw ontwerp. Prijzen en gedetailleerde informatie worden rond die tijd bekend gemaakt. Voor het einde van het jaar zal tevens een 22-inch monitor met dezelfde kenmerken als de VX1940w beschikbaar zijn.

Over ViewSonic
ViewSonic®, vooraanstaand fabrikant van innovatieve beeldtechnologie, voert een breed assortiment LCD computer- en televisieschermen inclusief display- oplossingen voor de zakelijke en consumentenmarkt. Wereldwijd heeft ViewSonic al meer dan tweeduizend consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. ViewSonic. See the Difference®.

ViewSonic is opgericht in 1987 en gevestigd in Walnut, Californië (VS) en dient financiële verklaringen in die voldoen aan de Securities Exchange Act van 1934.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
ViewSonic Press Relations Europe
PublieksWerk B.V. Marie Pinon
Mirja van Baggem E-mail: marie.pinon@viewsoniceurope.com E-mail: viewsonic@publiekswerk.nl Tel: 00 33 (1) 41 47 49 05 Tel: (020) 486 21 39

Verklaringen met betrekking tot de toekomst
Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst. ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht voordoen. Investeerders/beleggers wordt aangeraden om ViewSonic's jaar- en kwartaalverslagen zoals die zijn ingediend bij de SEC, met name ook het gedeelte getiteld `Risk Factors'.

PublieksWerk / ViewSonic 2/2


---- --