Ingezonden persbericht



- persbericht -

Weekendjeweg.nl verlengt voor vier jaar contract met Schuberg Philis

Concessieloze dienstverlening leidt tot verlenging van outsourcingcontract

Amsterdam, 10 oktober 2007 - Bookit, onderdeel van de Holidaybreak Group en eigenaar van de succesvolle website Weekendjeweg.nl , heeft haar outsourcingcontract met Schuberg Philis voor vier jaar verlengd. Schuberg Philis blijft daarmee verantwoordelijk voor het managen van Bookit s bedrijfskritische internetomgeving. Naast www.Weekendjeweg.nl valt het beheer van www.BungalowS.nl, www.Hotelletje.nl, www.Citytripper.nl en www.Nachtjeweg.nl onder het afgesloten contract.

Bookit is de grootste onafhankelijke reserveringsspecialist voor korte vakanties in Nederland, België, Duitsland en verder in Europa. Weekendjeweg.nl is één van de meeste bezochte Nederlandse websites en heeft al vele prijzen gewonnen waaronder die van Website van het jaar 2006 . Reserveren van een korte vakantie via internet is voor veel mensen eenvoudig en vertrouwd. Dit demonstreert Weekendjeweg.nl met een conversie van twee boekingen per 100 bezoekers en 50.000 unieke bezoekers per dag.

De afgelopen drie jaar heeft Schuberg Philis de bedrijfskritische internetinfrastructuur structureel verbeterd, onder andere door integratie van het servicemanagement. Dankzij deze geïntegreerde werkwijze kan Bookit snel en gecontroleerd wijzigingen doorvoeren, zonder consequenties voor de 100% beschikbaarheid van de websites. Hierdoor kan Bookit gelijke pas houden met de constante ontwikkelingen in de reserveringsmarkt en zelfs haar concurrenten voor blijven.

Karel Vos, directeur van Bookit, legt uit: Samenwerken met Schuberg Philis aan het gecontroleerd ontwikkelen van onze bedrijfskritische internetinfrastructuur bevalt ons goed. Door hun concessieloze manier van werken faciliteren zij mede de groei van ons bedrijf. Het snel, veilig en tegen een vast maandbedrag kunnen doorvoeren van de benodigde wijzigingen betekent dat wij onze concurrenten voor kunnen blijven en dus kunnen blijven groeien.

Pim Berger, Directeur van Schuberg Philis: Bookit is de belangrijkste speler in het online reserveren van korte vakanties. Uiteraard zijn wij er zeer trots op dat wij Bookit via onze dienstverlening kunnen blijven ondersteunen in hun groei en hun succes.

###

Over Holidaybreak Group
Holidaybreak is specialist in de verkoop van vakanties, met marktposities in het Verenigd Koninkrijk en andere belangrijke Europese markten. Holidaybreak Group heeft in 2006 3,1 miljoen vakanties verdeeld over 100 landen verkocht. In december 2004 is Bookit overgenomen door de Holidaybreak Group.