Eerste bijeenkomst BizzionRotterdam


ROTTERDAM, 20071008 -- Op woensdag 10 oktober 2007 organiseert BizzionRotterdam haar eerste bijeenkomst in Hotel Stroom te Rotterdam. Deze avond wordt verzorgd door Lucas Petit. Alle jonge ondernemers van Rotterdam onder de 28 jaar zijn van harte welkom.

Bizzion is een veelzijdige organisatie, bestaande uit meerdere steden. De Rotterdamse vereniging is in het voorjaar van 2007 actief geworden. De leden van Bizzion zijn allemaal erg ambitieus en enthousiast, maar hebben vaak nog weinig kennis van de echte ondernemerswereld. Dit kan resulteren in een langzame opstart en `het wiel opnieuw uitvinden'.

De leden van Bizzion hebben het voordeel dat er een netwerk aanwezig is om deze problemen op te vangen. In eerste instantie wordt er een netwerk aangeboden van (student)ondernemers welke met dezelfde problemen te maken hebben gehad. Daarnaast heeft Bizzion relaties met gevestigde ondernemers die een `expert'rol aannemen.

Tijdens de avond op 10 oktober zal Lucas Petit de `expert' rol op zich nemen.
Petit is directeur eigenaar van Hoscom, de holding waaronder vier hotels vallen: Badhotel Rockanje, Delta Hotel Vlaardingen Stroom Rotterdam en De Holtweijde. Daarnaast exploiteert hij mede Cruiseschip de SS Rotterdam, waar hij de hutten voor de hotelkamers bouwt. Ook was hij Meest Markante Horecaondernemer van Nederland in 2004.

Wil jij als jonge ondernemer aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, surf naar www.bizzionrotterdam.nl en meld je kosteloos aan.





BizzionRotterdam