Ingezonden persbericht


Interstate Audio begint distributie ECLER DJ Division

Graag willen we u op de hoogte stellen, dat Interstate Audio per 1 Oktober de import en distributie van de ECLER DJ Division aan zijn assortiment heeft toegevoegd.

Sinds 1965 produceert Ecler vanuit de thuisbasis in Barcelona. De strikte "in-house" kwaliteits controle verzekert de gebruiker van de meest robuuste mixers in de dj industrie. Met meer dan 40 jaar ervaring, is Ecler nog steeds één van de top merken in Europa. Ook Ecler heeft begrepen dat het digitale tijdperk is aangebroken, en heeft daar flink in geïnvesteerd, met als resultaat de EVO 5. Deze 4+1 digitale mengtafel is naast de hoogste kwaliteit componenten, voorzien van o.a. een 12 kanaals firewire geluidskaart, controller voor Traktor Dj, volledig instelbare effect sectie en een complete midi controller.

Met de introductie van de nieuwe EVO 5 digitale DJ mixer neemt Interstate Audio de aftrap als importeur en distributeur van de complete Ecler dj division.

Voor meer informatie over de EVO 5 kunt u alvast een kijkje nemen op de speciale website www.evobyecler.com . Wij zijn achter de schermen druk bezig om op www.interstateaudio.nl een mooie plek voor Ecler te creëren.

In de bijlage vindt u een .zip bestand met high res fotomateriaal en logo's van Ecler en Interstate Audio. Mocht u vragen hebben, of high res beeldmateriaal willen ontvangen kunt u mij altijd bereiken op onderstaand telefoonnummer.

met vriendelijke groet
with kind regards

Arjan Schuijt
Webmaster / Marketing
06 47264846
arjan@interstateaudio.nl www.interstateaudio.nl