Ingezonden persbericht


Persbericht

10 oktober 2007 Zwangeren kunnen nu ook terecht bij Echocentrum Midden Brabant.

Voor een 20 weken echo kunnen zwangeren sinds kort ook terecht bij Echocentrum Midden Brabant. Deze 20 weken echo (ook wel screeningsecho of Structureel Echo Onderzoek (SEO) genoemd) is een medische echo die standaard in het basispakket van de zorgverzekering zit en dus wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Echocentrum Midden Brabant beschikt over alle vergunningen om deze screenings echo's uit te mogen voeren. Onze echoscopiste heeft de beschikking over geavanceerde echo apparatuur en maakt de SEO tussen de 18e en 22e week van de zwangerschap.

Echocentrum Midden Brabant is een initiatief van Echografisch bureau Baby View dat al meer dan 15 jaar niet medische echo's aanbiedt. De daarin opgebouwde ervaring staat borg voor deskundig en betrouwbaar onderzoek.

Baby View kiest ervoor medische en niet medische echo's (de zg. pretecho's) strikt gescheiden te houden. De 20 weken echo's worden uitsluitend in 2D gemaakt en niet op DVD opgenomen. Wel krijgt de zwangere een aantal mooie 2D echo foto's mee.

De moderne praktijk van Echocentrum Midden Brabant bevindt zich in Berkel Enschot aan de Verdilaan 26. Een afspraak voor een 20 weken echo maakt u door telefonisch contact op te nemen met het afspraakbureau van Baby View, tel 013-5442217

Noot voor redacties.

Ingezonden persbericht