Ingezonden persbericht


LiveCom lanceert Live Presentation

Amsterdam, 11 oktober 2007 LiveCom, de aanbieder van online chat oplossingen, heeft een nieuw product aan haar portfolio toegevoegd. Het gaat om Live Presentation, een module waarmee een bedrijf live (powerpoint) presentaties aan websitebezoekers kan geven.

Chatsessies kunnen zowel in de vorm van tekst als in de vorm van video met een webcam plaatsvinden. Wanneer een agent de bezoeker bijvoorbeeld de specificaties van een product wil laten zien of een bedrijfspresentatie wil geven kan deze nu live een powerpoint presentatie toevoegen aan de chatsessie. Deze wordt in de browser gedraaid, downloads en plug-ins zijn hiervoor niet nodig.

LiveCom breidt haar portfolio steeds verder uit. Naast online chat en video levert het bedrijf ook live board (een gezamenlijk tekenvel), live co-browse (voor het gezamenlijk navigeren door een website) en andere modules. Live Presentation is een volgende stap in het verbreden van de diensten.

We voegen steeds meer functionaliteiten toe om de communicatie via het web steeds persoonlijker te laten verlopen. Je moet dezelfde middelen hebben als bij een face to face gesprek. Je moet kunnen laten zien wat je vertelt. Beeld communiceert vaak beter en duidelijker dan woorden alleen , aldus CEO Floris van der Veen.

LiveCom maakt zelf al gebruik van deze module. Vanaf 1 november zullen de eerste klanten het product in gebruik nemen.

Deeplinks:

Live Presentation: http://www.livecom.net/presentation/

Andere modules: http://www.livecom.net/nl/producten/modules/

Over LiveCom

LiveCom is in Nederland marktleider op het gebied van live (klant)communicatie en online conversie oplossingen. De conversieoplossingen maken het voor bedrijven mogelijk om online bezoekers te identificeren en pro-actief te benaderen en daarmee de verkoop, de klanttevredenheid en het vertrouwen te verbeteren terwijl gelijktijdig kosten worden bespaard. Klanten waaronder ABN Amro, ANWB, Interpolis, Fortis ASR, OHRA, Postbank, TNT Post en Wehkamp hebben de LiveCom producten en oplossingen geïmplementeerd om het rendement van hun marketing en e-commerce investeringen sterk te verhogen.

De oplossingen van LiveCom kenmerken zich door een gebruiksvriendelijke, volledig web based gebruikers interface en een hoge toegankelijkheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Zo biedt LiveCom de enige live business chat toepassing die iedereen zonder plugins kan gebruiken. Het brede aanbod van verschillende communicatiekanalen en optionele modules zoals video- en spraakcommunicatie, het delen van webformulieren en webpagina s, het meten van bezoekerconversies en integraties met bestaande e-commerce en CRM toepassingen maakt de propositie van LiveCom uniek. Voor meer informatie, zie www.livecom.net

Meer informatie voor de pers

Maartje van Oeveren

Lubbers & De Jong

T: 020 421 0565

F: 020 638 8417

E: Maartje@l-dj.nl

Dit persbericht is ook te vinden op:

http://www.livecom.net/nl/nieuws/persberichten/livecom_lanceert_live_presentation