Project Gemeente Westland

Maasdijk twee weekeinden afgesloten
Publicatiedatum: 26-09-2007

Maasdijk twee weekeinden afgesloten voor aanleg rotonde Honderdland In verband met de aanleg van de rotonde Honderdland op de Maasdijk is het noodzakelijk dat de Maasdijk gedurende de weekeinden van 12-15 oktober en 19-22 oktober wordt afgesloten voor alle verkeer. De afsluitingen gaan in op vrijdagavond 20.00 uur en eindigen maandagmorgen 06.00 uur. De rotonde wordt aangelegd ter plaatse van de aansluiting van het bedrijventerrein Honderdland in de kern Maasdijk.

Omleidingroutes
Het verkeer wordt omgeleid via het kruispunt Westerlee. Vanaf Hoek van Holland richting Rotterdam gaat de omleiding via de Oranjesluisweg naar kruispunt Westerlee en de A20. Vanaf Rotterdam richting Hoek van Holland wordt het verkeer doorgeleid naar het kruispunt Westerlee en wordt via de Oranjesluisweg de Maasdijk naar Hoek van Holland bereikt.

Plaatselijk verkeer voor de kern Maasdijk kan gebruik maken van de Pettendijk, Lange Kruisweg en Schenkeldijk. Langzaam verkeer op het onderpad wordt niet omgeleid, maar kan wel enige verkeershinder ondervinden.