Syntens


---

Workshop Aanbesteden voor het mkb

Het project âNijmegen Onderneemt Meerâ vergroot de kansen voor het lokale midden- en kleinbedrijf op de (semi)overheidsmarkt. Tijdens de workshop die op 12 oktober (van 13.30 tot 17.30 uur) in WKS Facility Point in Nijmegen wordt georganiseerd, komt met name de praktijk van het zakendoen met de (semi)overheid aan de orde. Echt een bijeenkomst voor ondernemers dus.

De workshop wordt zoveel mogelijk aan de hand van praktijkcases ingericht. Deelnemende ondernemers krijgen antwoorden op vragen als: Hoe komt de (semi)overheid aan leveranciers? Welke kansen biedt dat mij en hoe kan ik daar concreet mijn strategie op aanpassen? Twee parallelsessies gaan dieper op deze materie in. Na deze workshop vindt een informele netwerkborrel plaats

Aanmelden

MKB ondernemers voor wie de (semi)overheidmarkt lucratief kan zijn nemen gratis aan deze workshop deel. Zij kunnen zich via de website van Nijmegen Onderneemt Meer aanmelden. Nijmegen Onderneemt Meer is een gezamenlijk project van MKB Nijmegen (projectcoördinatie), Jong MKB Arnhem Nijmegen (projectcoördinatie, organisatie workshops en communicatie) en HB Berenschot (aanbestedingsadvies).