Provincie Friesland

PERSUITNODIGING

Nummer: 065 MVK
Datum: 8 oktober 2007

Stichting Friese VVV's aan zet
Samen voor Fryslân

Op vrijdag 12 oktober 2007 ondertekenen zeven Friese VVV-besturen het convenant waarbij zij zich aansluiten bij de Stichting Friese VVV's. Door deze ondertekening wordt bestuurlijk en financieel commitment gegeven voor het duurzaam voorbestaan van de Friese VVV's

De oprichting van Fryslân marketing in 2004 betekende een kwaliteitsimpuls voor de toeristische marketing en promotie van Fryslân met als doel het toerisme in Fryslân te bevorderen. Naast Fryslân Marketing is voor een optimale informatieverstrekking en goed gastheerschap ook een sterke VVV-structuur nodig. Daarom hebben in 2005 een aantal Friese VVV's zich verenigd in de Stichting Friese VVV.

Op initiatief van de Provincie Fryslân hebben begin 2007 vertegenwoordigers van de Provincie, de Stichting Friese VVV's, de Vereniging van Friese Gemeenten, de Kamer van Koophandel en Fryslân Marketing zich gebogen over drie aandachtspunten:
- Een toekomstbestendige VVV-structuur

- Een centrale productontwikkeling

- Een kwalitatief sterke Stichting Friese VVV. Dit heeft geresulteerd in een convenant waar vooreerst zeven VVV's zich aan zullen verbinden.

Programma:
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Afvaart
16.20 - 17.00 Toespraken door gedeputeerde Mw. J.A. de vries dhr. H. Mensing, voorzitter St. Fr.VVV's dhr. C.Kuipers, namens de VFG Ondertekening van de convenanten door de aangesloten VVV's 18.00 uiur Einde bijeenkomst

Datum en tijd: 12 oktober 2007 om 16.00 uur
Locatie: a.b. van de Nostalgie, Hellingshaven, Grou

U bent van harte welkom om bij de ondertekening aanwezig te zijn.


---- --