Gemeente Heerlen

Persuitnodiging

Project van kinderwethouder Soumaya Mehallaoui
Kinderrechtenfeest bij OBS Hoensbroeck West

Ter afsluiting van het project Kinderrechten van kinderwethouder Soumaya Mehallaoui op OBS Hoensbroeck West, nodigen wij u van harte uit voor het afsluitingsfeest met een tentoonstelling op donderdag 12 oktober van 10.30 tot 12.00 uur.

Soumaya Mehallaoui zit op de OBS Hoensbroeck West. Zij is de kinderwethouder van Heerlerheide en heeft in haar portefeuille Kinderrechten. De school greep de gelegen aan om een aantal weken te besteden aan de 'Rechten van het kind'. Dit project startte op 24 september in alle groepen van de school. Per groep werd er op een eigen manier vorm aan gegeven.

De opening van de tentoonstelling is feestelijk en er is die ochtend voor iedereen iets te doen. Ook staan er kraampjes met koopwaar en smakelijke hapjes uit verschillende landen. De totale opbrengst is voor Unicef. De school hoopt op een hoge opkomst van kinderen, ouders en belangstellenden.

Kleurwedstrijd
Bij gelegenheid van dit project organiseerde de OBS Hoensbroeck West tevens een kleurwedstrijd. De tekeningen zijn te zien op het Kinderrechtenfeest.

's Avonds sluit de school het project af met een disco voor de kinderen en vrienden van de OBS Hoensbroeck.