Ingezonden persbericht


NRC Handelsblad en Felix Meritis presenteren:

N R C &middot F M

Te gast:

DICK PElS, RAYMOND VAN DEN BOGAARD

en DAAn DIEDERIKS

uitzending 12 oktober 2007

te beluisteren vanaf 19.00 uur via nrc.nl

In de tweede uitzending van de podcast NRC.FM vanuit Felix Meritis is de socioloog, wetenschapper en publicist Dick Pels de hoofdgast. Aan de hand van zijn boek Een zwak voor Nederland zal het gesprek gaan over de Nederlandse identiteit, de stand van het integratiedebat en zijn nieuwe politieke beweging.

Aan tafel zitten ook Raymond van den Bogaard, sinds kort chef van de kunstredactie en voormalig diplomatiek redacteur van NRC Handelsblad en Daan Diederiks, internetjournalist verbonden aan NRC.FM.

In NRC.FM worden elke vrijdag actuele ontwikkelingen op gebied van cultuur, politiek en wetenschappen van achtergrond en commentaar voorzien door redacteuren van NRC Handelsblad en gasten. Naast actuele aanleidingen, zullen ook regelmatig onderwerpen aan bod komen die aangesneden worden in de programmas die Felix Meritis in Amsterdam organiseert.

Vaste gespreksleider van NRC.FM is Paul Steenhuis, chef van M, het maandelijkse magazine van NRC Handelsblad.

Het podcastprogramma NRC.FM onderscheidt zich van andere radioprogrammas door diepgang en uitgebreide aandacht voor prominente gasten en onderwerpen.

De uitzendingen zijn te beluisteren via een podcast op de nrc.nl, de website van NRC Handelsblad. De uitzending van 5 oktober jl. met Paul Scheffer is hier ook nog te beluisteren.

Informatie: www.nrc.nl / www.felix.meritis.nl