Belangrijke informatie voor Nederlandse houders van claims in het Class Action-geding tegen Ahold

12/10/2007 10:28



PR Newswire



NEW YORK, October 12 /PRNewswire/ -- Entwistle & Capucci LLP, aangesteld door de Amerikaanse arrondissementsrechtbank van Maryland als leidende advocaat van de eisende partijen, vaardigt deze kennisgeving uit inzake claims, ingediend ter deelname aan de schikking van het class action geding tegen Royal Ahold N.V. ('Ahold') in de Verenigde Staten.

Op 3 oktober, 2007, heeft de Amerikaanse arrondissementsrechtbank van Maryland goedkeuring verleend aan de leidende advocaat en de Claims Administrator om een begin te maken met het uitbetalen van de schikkingen aan 'Class Leden'. De Claims Administrator bereidt samen met een grote Nederlandse financiële instelling procedures voor om de betalingen aan Nederlandse 'Class Leden' te doen door middel van een elektronische overboeking (EFT). Zodra deze procedures voltooid zijn, kunnen de schikkingbetalingen beginnen. De Nederlandse financiële instelling schat dat deze procedures over ongeveer 4 weken afgehandeld zijn. In tegenstelling tot een recente melding in de Nederlandse media, is er geen vertraging voorzien.

Nu de leidende advocaat en de Claims Administrator betalingen aan 'Class Leden' voorbereiden, willen we claimhouders, vooral deze in Nederland, er aan herinneren dat vragen met betrekking tot de schikking gericht kunnen worden aan de Claims Administrator in de Verenigde Staten. Per e-mail op het volgende adres: Questions@AholdSettlement.com, dan wel telefonisch naar het gratis internationale callcenter op het nummer 001-800-1020-4060 of
001-941-906-4864. Nederlandse claimhouders wordt aangeraden om te bellen tussen 8.00 en 18.00 uur CET. De Claims Administrator is bereid om uw vragen zowel in het Nederlands als in het Engels te beantwoorden.

Pers Contact: Mr. Andrew Entwistle, +1-212-894-7200