Gemeente Lansingerland


Meedenken = meedoen = een boeiende avond
Jaap Wolf

In cultureel Centrum t Manneke (B&R) werd op 8 oktober de bijeenkomst gehouden over jeugdbeleid, vrijwilligersbeleid en subsidiebeleid.

Het was een boeiende en dynamische avond. Alle aanwezigen hadden de gelegenheid om mee te denken over deze drie onderwerpen. In een afsluitende sessie met stemkastjes werd ieders mening gepeild, waarbij de resultaten direct zichtbaar waren op het scherm.

De avond werd geleid door Jaap Wolf, oud burgemeester van Bleiswijk nu burgemeester van Rozenburg. Naast 100 vertegenwoordigers van organisaties waren ook wethouders raadsleden en pers vertegenwoordigd. Op de website is een evaluatieformulier te vinden. Hierin kunnen aanwezigen (alsnog) hun mening over het verloop van de avond kenbaar maken.

Aan alle organisaties wordt in week 41 een brief gestuurd met de vraag om aanvullend nog een

(of meer) vragenlijst(en) ingevuld terug te sturen, afhankelijk van de betrokkenheid bij een of meer onderwerpen. De resultaten uit de kleine sessies, de stemsessie en de informatie uit de vragenlijsten worden gebruikt als input voor de verdere beleidsontwikkeling. De organisaties worden hierna nog op verschillende momenten bij de beleidsvoorbereiding betrokken. Kijk voor een impressie van de avond ook nog even naar de fotos!

Voor vragen of suggesties

Jeugdbeleid: sharon.van.nes@Lansingerland.nl en leonique.van.tol@Lansingerland@nl

Vrijwilligersbeleid: trees.van.der.donck@Lansingerland.nl

Subsidiebeleid: linda.warmerdam@Lansingerland.nl

Te downloaden:

* evaluatieformulier meedenken.pdf (34.18 KB)
* IMG_0066.jpg (95.01 KB)

* IMG_0068.jpg (101.21 KB)

* IMG_0089.jpg (73.8 KB)

* IMG_0094.jpg (104.96 KB)

* IMG_0103.jpg (99.01 KB)

* IMG_0105.jpg (86.03 KB)

* IMG_0116.jpg (97.19 KB)