Sanoma Uitgevers


Winnaressen Max Factor Beau Monde Awards bekend

Chantal Janzen, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Paulien Huizinga zijn de winnaressen van de Max Factor Beau Monde Awards 2007.

Vanavond zijn de Max Factor Beau Monde Awards 2007 op spectaculaire wijze uitgereikt in het Amstel Hotel te Amsterdam. Het chique Amstel Hotel was voor één keer omgetoverd tot een funcky danssalon voor de glamourparty van het jaar.

Tout bekend Nederland was aanwezig.

De winnaressen zijn gekozen door de lezeressen van Beau Monde. Er waren drie categorieën waarop gestemd kon worden. De categorieën en de winnaressen zijn:
Beau Monde Style Award: Voor de stijlvolste glamourvrouw van Nederland

De Style Award is gewonnen door Chantal Janzen, met 50% van de stemmen. De overige genomineerden waren Renate Verbaan en Nicolette van Dam.
Cover Girl Award: Voor het mooiste Beau Monde covermodel

De Covergirl Award is gewonnen door Yolanthe Cabau van Kasbergen, met 51% van de stemmen. De overige genomineerden waren Bridget Maasland en Natasja Froger.
Make Over Award: Voor de meest geslaagde Make Over

De Make Over Award is gewonnen door Paulien Huizinga, met 43% van de stemmen. De overige genomineerden waren Jennifer Hoffman en Angela van Hulten.

De uitreiking van de Awards vond dit jaar voor de achtste keer plaats. De Awards zijn uitgereikt door de hoofdredacteur van Beau Monde John Lukken, Leco van Zadelhoff, Patty Zomer, Bracha van Doesburgh en Sanne Wallis de Vries. De presentatie van de avond was in handen van Quinty Trustfull.

Een uitgebreid verslag van de Max Factor Beau Monde Awards 2007 met exclusieve fotoâs en quotes verschijnt in Beau Monde 20, deze editie ligt op woensdag 24 oktober in de winkels. Op www.beaumonde.nl zijn vanaf morgen de fotoâs van de uitreiking te bekijken en ook zal er een videoverslag van de gehele avond te zien zijn.

Over Beau Monde

Beau Monde is de grootste glossy voor vrouwen van 21 t/m 45 jaar en heeft een uitgesproken thema: nationale en internationale beroemdheden en de glamour die zij uitstralen. Televisiepersoonlijkheden, acteurs, actrices, musicalsterren, fotomodellen, modeontwerpers, bekende kappers en visagisten behoren tot de celebrityâs die in Beau Monde te zien zijn. Deze sterren vormen het uitgangspunt voor de interviews en reportages. Daarnaast zijn mode, beauty, wonen, shopping, lifestyle en culinair belangrijke pijlers in Beau Monde. Alles met een glamourous touch. Beau Monde verschijnt iedere twee weken. Kijk voor meer informatie op www.beaumonde.nl.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met ruim 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 125 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2006 haalde Sanoma Uitgevers en haar deelnemingen â Sanoma Magazines Netherlands â een omzet van 531 miljoen euro. In Hoofddorp werken 1150 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. De dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen bv, ilse media voegen nog eens een kleine 800 medewerkers aan het totale personeelsbestand toe.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern SanomaWSOY. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in dertien landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie, interviews en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met (