Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Buurtschouw: Obstakel vrij, De Kwakel

12 oktober 2007 print
Bij groenstroken, langs en op de openbare weg en op andere openbare plaatsen in Uithoorn en De Kwakel zijn obstakels. Dat kunnen zijn losliggende stoeptegels of overhangende takken maar ook onhandig geplaatste paaltjes. Daar willen wij wat aan doen. We willen er voor zorgen dat u gemakkelijker door onze gemeente kan lopen.

In diverse wijken van Uithoorn zijn speciale buurtschouwen geweest om de obstakels uit de weg te ruimen. Nu is De Kwakel aan de beurt. Op maandag 1 oktober is er een goed bezochte informatieavond geweest waarin bewoners diverse locaties opgegeven hebben waar obstakels zijn. Ook zijn er suggesties gedaan om op een aantal plaatsen bankjes te plaatsen.

Hierbij wil ik u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij de buurtschouw op

woensdag 17 oktober 2007 14.00 uur start vanaf het Dorpshuis De Quakel

aan de kerklaan 16 in De Kwakel

Medewerkers van de gemeente lopen samen met geĂŻnteresseerde bewoners de route om te kijken waar de obstakels zijn en waar bijvoorbeeld bankjes kunnen worden geplaatst Deze buurtschouw is vooral van belang voor ouderen, mindervaliden en zeker ook ouders die nog met kinderwagens lopen. Ook als u niet op de informatieavond geweest bent, bent u van harte welkom bij deze schouw. Om 14.00 uur start de wandeling vanaf het Dorpshuis.

De wandeling duurt tot ongeveer 16.00 uur maar het is niet verplicht de hele route mee te lopen!

Dit project valt binnen het proefproject Wonen Welzijn en Zorg Aalsmeer-Uithoorn, waarvoor de provincie Noord-Holland een subsidie beschikbaar heeft gesteld.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Jos van Heeswijk, telefoonnummer 0297 - 513 277.

Met vriendelijke groet,

Monique Oudshoorn
wethouder
^