Gemeente Beverwijk


12-10-2007

Hulp gezocht voor winterklaar maken park Overbos

Onder het motto Overbos voor iedereen, iedereen voor Overbos willen de gemeente Beverwijk en de Beheerstichting park Overbos op zaterdag 20 oktober 2007 met zoveel mogelijk vrijwilligers het park winterklaar maken.

Iedereen die park Overbos een warm hart toedraagt is van harte welkom tijdens deze najaarsactie. Vrijwilligers kunnen zich vanaf 9.00 uur melden op de parkeerplaats bij Sporthal Beverwijk ('De Walvis') aan de Van Loenenlaan. De schoonmaakactie duurt tot 12.00 uur, waarna de deelnemers kunnen genieten van een heerlijke snertmaaltijd. Voor kinderen zijn er pannenkoeken in het gebouw van de jeu de boulesvereniging aan de Laan van Meerestein.

De Beheerstichting park Overbos bestaat dit najaar 12 ½ jaar. Tijdens het koffiedrinken wordt hier aandacht aan besteed en zet de gemeente de stichting en haar vrijwilligers in het zonnetje.

Bij de start van het nieuwe seizoen, in april 2008, kan de stichting extra handen goed gebruiken. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met mevrouw Van Hulten, telefoonnummer 0251-235 722.