Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie


Onderwerp ( Persberichten
Datum ( vrijdag 12 oktober '07

Kerkrade; dronken alcoholist valt door de mand na klapband

Een 40-jarige automobilist uit Schinveld kwam donderdagavond door een klapband in de berm van de N281 ter hoogte van het voetbalstadion terecht. De gewaarschuwde politie constateerde al snel dat de man gedronken had. Op het bureau bleek dat hij een alcoholpromillage van maar liefst 2,2 had. Het rijbewijs van de man is in beslag genomen.

Maastricht; bejaarden opgelicht door nep-medewerkster thuiszorg

De politie heeft de afgelopen weken drie meldingen ontvangen van ouderen die in hun woning bestolen zijn door een vrouw die zich voordoet als een medewerkster van de thuiszorg. De slachtoffers kregen bezoek van een onbekende vrouw die zich uitgaf als een medewerkster van de thuiszorg die inviel voor de gebruikelijke hulp. Nadat de vrouw weer weg was, bleek dat er geld gestolen was van de bewoners. De politie waarschuwt mensen voor deze praktijken en adviseert bij verdachte omstandigheden contact op te nemen met de politie via 0900-8844(lokaal tarief)

Mechelen; jongeren vernielen bushokje

Twee jongens die meededen aan een dropping hebben onderweg een bushokje vernield op de Hilleshagerweg in Mechelen. De dropping werd door een school uit Sittard georganiseerd. Docenten zagen dat een groep leerlingen in de buurt liep van het vernielde bushokje. Na enig doorvragen gaven twee jongens toe dat zij het hokje vernield hadden. De 14-jarige jongen uit Geleen en 15-jarige jongen uit Brunssum zijn aangehouden