Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kledingadvies Dyanne Beekman op de Military Boekelo-Enschede ter harte genomen

Paars wordt de nieuwe najaarskleur

Enschede, 12 oktober 2007 ­ Ook vandaag was 'Women at the military' weer een groot succes. Na het bezoek gisteren van Sonja Bakker aan de Military, gaf vandaag kledingstyliste Dyanne Beekman acte de presence. Op de speciaal aangelegde catwalk liet zij in een presentatie de nieuwste najaarstrends zien en voorzag zij ­ het hoofdzakelijk vrouwelijk toegestroomde publiek - van kledingadvies en tips om je gewenste imago te bereiken.

Op de catwalk deed zij een kritisch rondje door het publiek. Een aantal dames werd op het podium geroepen en mochten plaats nemen voor een grote spiegel. Vervolgens werden zij door de modestyliste onderworpen aan een aantal kritische vragen: Wat dacht je toen je vanochtend voor de spiegel stond? Noem eens drie sterke punten van je zelf waar je echt trots op bent? Welke kleur zou jij nou nooit kiezen? Op basis van de antwoorden op de vragen gaf zij de dames een zogenoemd 'stijladvies'.

Daarnaast gaf Beekman adviezen over de nieuwste en meest trendy najaarskleuren. "Wanneer je dit najaar goed voor dag wil komen, kun je het best de kleur paars veelvuldig in je kast hebben hangen. En wees er snel bij, want deze kleur vliegt straks uit de winkel". Dyanne Beekman is dit seizoen ook weer te zien in een nieuwe reeks van het televisieprogramma 'Passion for Fashion'.

Over Military Boekelo-Enschede
Military Boekelo is een internationale eventingwedstrijd in Nederland. Iedereen, zelfs mensen die amper weten dat een paard vier benen heeft, kent het evenement. Dit jaar beleeft de Military Boekelo haar 37e editie. Dit landelijke evenement met het gemoedelijke Twentse karakter is het op één na grootste buitenevenement van Nederland. Jaarlijks verwelkomt het mega- paardenevenement rond de 75.000 bezoekers en ieder jaar stijgt het aantal bezoekers. Bekende ruiters vanuit de hele wereld, waaronder de wereld en europees kampioen, nemen deel aan dit spectaculaire paardensportevenement van ongekende allure. De Military Boekelo vindt plaats van 11 oktober tot en met 14 oktober 2007. Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.cciboekelo.nl

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht