Digitale Gemeente Houten

De Evenementen Fabriek! pakt groots uit

zaterdag 6 oktober 2007 - Bron: De Evenementen Fabriek!

De Evenementen Fabriek! opent op vrijdag 12 oktober as. op ludieke wijze haar nieuwe pand aan de Lange Schaft in Houten. Het organisatiebureau van evenementen heeft de top tien van haar artiesten uitgenodigd om de aanwezigen te verrassen. We willen mensen een bijzondere tijd aanbieden, zodat ze er over napraten, geeft Rutger van Valkenburg van De Evenementen Fabriek! aan. Alles zal anders lopen dan ze denken.

De Evenementen Fabriek! heeft sinds de start van het bedrijf, nu een jaar geleden, een enorme vlucht gemaakt. De persoonlijke aandacht, de originele ideeën en de flexibele manier van werken van Janneke van Valkenburg spreekt vele mensen aan. De Evenementen Fabriek! organiseert o.a. personeelsfeesten, dagjes uit, themafeesten, openings- en nieuwjaarsborrels. Voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren. Van 2 tot 1000 personen.

Wij doen de dingen net even anders dan anderen, geeft Van Valkenburg aan. Bij ons staat de mens centraal, niet het evenement. Ieder mens moet zich prettig voelen als hij te maken heeft met De Evenementen Fabriek! Deze instelling heeft ervoor gezorgd dat de organisatie niet alleen is uitgebreid in menskracht, maar ook behoefte had aan meer ruimte. De ruimte aan de Lange Schaft 13A-2 zal ook worden gebruikt als inloop voor bedrijfsburen op de vrijdagmiddag.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).