Time : 12:09:14
Date : 10 October 2007
Sender Name: FUN BELGIUM N.V.

FUN opent 3 nieuwe winkels op 12 oktober en zet de stap naar Wallonië!

PERSMEDEDELING - UITNODIGING

FUN, één van de grootste spelers in de vrijetijdsmarkt in Vlaanderen opent op 12 oktober 3 nieuwe winkels en zet nu ook de stap naar Wallonië! FUN opent nieuwe vestigingen in EDEGEM, LOKEREN en WAVRE.

De jonge winkelformule Fun heeft in korte tijd een succesvolle weg afgelegd. Fun brengt vernieuwing in het segment van de vrijetijdsbesteding voor kinderen, jongeren én volwassenen met een ruim assortiment speelgoed, multimedia, tuin en zomer, school, baby en seizoensproducten zoals Halloween en Kerstdecoratie. Meer dan winkels, worden de Fun-filialen opgevat als een boeiend geheel van diverse, aangename ervaringswerelden, waar het voor zowel ouders als kinderen plezierig winkelen is. Zo is er bijvoorbeeld de Disney Plaza, de Studio 100 Kijkbuis shop met alle leuke karakteritems van Kabouter Plop, Mega Mindy, K3 en Piet Piraat... maar evengoed de Standaard Bookshop in samenwerking met Standaard Boekhandel.

Op 12 oktober opent Fun 3 nieuwe winkels, 2 in Vlaanderen, in EDEGEM en LOKEREN en de eerste vestiging in Wallonië te WAVRE. Vanaf 12 oktober telt Fun 26 verkooppunten verspreid over het land!

Fun werd opgericht door de familie Coeman onder de benaming Coemancenter en groeide via een snelle expansie en het partnership met het beursgenoteerde Mitiska uit tot één van de grootste spelers in de markt van de vrijetijdsbesteding.

Voor alle verdere info rond over Fun en de openingen van de nieuwe winkels kan u terecht bij:
Bart Coeman, Chairman
e-mail bart.coeman@fun.be
of
Filiep Blontrock, CEO
e-mail filiep.blontrock@fun.be
tel. ++32 (0)50/ 40 87 20

Dit persbericht geldt eveneens als uitnodiging voor de feestelijke opening van FUN EDEGEM op 11 oktober 2007 om 19u30, FUN EDEGEM, Mechelsesteenweg 44.

Gelieve uw komst vóór woensdag 10 oktober te bevestigen aan: Griet Joye, Marketing Manager
tel. ++32 (0)50/ 40 87 20
e-mail : griet.joye@fun.be

P.S. U kreeg reeds een uitnodiging voor de presentatie van "De nieuwste speelgoedtrends voor het najaar 2007" op 11 oktober 2007 om 11u te Brugge. Niet ontvangen of gemist? Contacteer dan snel Griet Joye!

URL: http://www.fun.be

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR