Ingezonden persbericht


Radio Veronica introduceert widget en gadget

Radio Veronica gemakkelijker online te beluisteren

Radio Veronica introduceert haar eigen widget en gadget. Hiermee kan men vanaf vandaag op de computer naar Radio Veronica luisteren zonder een internetbrowser te gebruiken.

Als eerste in Nederland introduceert Radio Veronica haar eigen gadget en widget waarmee luisteraars nu nog makkelijker online naar het station met de beste 80 s & 90 s hits kunnen luisteren. Het grote voordeel voor de luisteraars is dat ze een kleine, functionele en mooi vormgegeven player op het bureaublad van hun computer kunnen plaatsen. Het is daardoor niet meer nodig om een internetpagina te bezoeken om online naar Radio Veronica te luisteren. De widget en gadget van Radio Veronica zijn te downloaden via radioveronica.nl.

Een widget (Mac OSX) of gadget (Windows) is een klein computerprogrammaatje dat bepaalde informatie levert. Een widget of gadget 'leeft' bij Mac OSX op een aparte laag (dashboard) die met een druk op de knop bovenop het bureaublad verschijnt en bij Windows Vista op het bureaublad in een sidebar. Er zijn widgets en gadgets in omloop voor allerhande zaken zoals: nieuwsvoorziening, de weersverwachting of vluchtinformatie.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80 s & 90 s hits en dj s als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Naarden, 12 oktober 2007