Wijziging actieprogramma rokersdag tegen algeheel rookverbod in de horeca


Vrijdag 12 oktober, wijziging tijdstip afspraak met minister Klink

DEN HAAG, 20071011 -- Daarnet werden wij gebeld door het Ministerie van VWS dat minister Klink ons morgen een half uur eerder wenst te ontvangen. Dit in verband met een vervroeging van het aanvangstijdstip van de vergadering van de ministerraad. Het voorleggen van de ruim 90.000 handtekeningen, tegen een algeheel rookverbod in de horeca, zal nu plaatsvinden om 9.00 uur ipv 9.30

Gewijzigd actieprogramma ROKERSDAG, vrijdag 12 oktober.

Plaats: Den Haag.

9.00 - Voorleggen aan minister A. Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van meer dan 90.000 handtekeningen van tegenstanders van een algeheel rookverbod in de horeca. De handtekeningen zijn merendeels verwerkt in een tapijt, dat op het plein (Parnassusplein) voor de hoofdingang van het ministerie zal worden uitgerold.
Persvragen hierover, die door het ministerie beantwoord kunnen/moeten worden, kunt u richten aan Angela de Bruin, tel. 070 - 3406269

14.00-1700 - Demonstratieve optocht langs verschillende ministeries en de Eerste en Tweede Kamer. Doel het afgeven van verzoekschriften om te stoppen met voorbereiden van een algeheel rookverbod in de horeca. Tijdens de demonstratie treedt de band AC/DIXI uit de Achterhoek acht keer op. Zij hebben op hun website www.antirookverbod.nl meer dan 4500 handtekeningen tegen het rookverbod verzameld.
Het zesde optreden vindt plaats op de hoek van de Hofvijver, met op de achtergrond het Binnenhof met daar bovenuitrijzend het ministerie van VWS.
Daar is ook een pauze ingelast, waardoor tijd vrij is om vragen te beantwoorden.





Partij tegen Betutteling voorheen Rokerspartij