Ingezonden persbericht



---





MARIKE JAGER LIJKT DOLF JANSEN ACHTER
ZICH TE LATEN IN STRIJD OM 25.000

HILVERSUM, 12 oktober 2007 - Wordt het Oxfam Novib of KIKA (Kinderen Kankervrij)? Welke organisatie ontvangt 25.000. In de Nike+ Challenge van de hardlopende cabaretier Dolf Jansen tegen zangeres en songwriter Marike Jager voor het goede doel staat Jager nog altijd op ruime voorsprong, al loopt Jansen in. Beiden hebben nog ruim een week om kilometers te verzamelen voor het goede doel dat ze hebben uitgekozen.

Iedereen die beschikt over een Nike+ chip kan zijn of haar gelopen kilometers aan Dolf of Marike doneren via onderstaande site:
http://nikeplus.nike.com/nikeplus/?l=all_challenges,150513901 De afgelegde kilometers worden gelijk verwerkt. Zo is de actuele stand altijd te volgen.

De tussenstand van de challenge die op 21 september begon: Dolf Jansen staat op zo'n 1822 kilometer, terwijl Marike Jager al 2095 kilometer onderweg is (stand van 9.30 uur vanochtend). De Nike+ Challenge eindigt op 20 oktober om 11.59 uur precies. Wie dan de meeste kilometers achter zijn of haar naam heeft staan wint de uitdaging en krijgt van Nike een cheque van 25.000. De winnaar schenkt het bedrag aan zijn of haar goede doel. Dolf Jansen loopt voor Oxfam Novib, de organisatie die zich inzet voor een rechtvaardige wereld zonder armoede. Marike Jager loopt voor KIKA, dat fondsen inzamelt waarmee onderzoek wordt gedaan naar de bestrijding en behandeling van kinderkanker.

www.nikeplus.com

# # #


Ingezonden persbericht