AVG Anti-Virus Free meest populaire downloadprogramma CNET


Al 38 miljoen keer gedownload, bijna 1 miljoen keer per week

AMSTERDAM, 20071012 -- Het AVG Anti-Virus Free programma van GRISOFT is het meest gedownloade programma op het populaire CNET Download.com. Anti-Virus Pro staat op de derde plaats. CNET Download.com is een veelbezochte site van CNET Networks een internationale publicatie met technologienieuws. CNET.com berichtte dat de nieuwste versie van AVG Anti-Virus Free, voor prive- en zakelijk gebruik, 38 miljoen keer is gedownload, afgelopen week zelfs 922,600 keer.

AVG beveiligingsproducten voor consument en zakelijke gebruiker, zijn zowel populair bij CNET.com reviewers als bij computergebruikers. AVG Anti-Virus Free heeft een redactionele beoordeling van 5 uit 5 en een gebruikers beoordeling van 4 uit 5. AVG Anti-Virus Pro software, GRISOFT's commerciële anti-virus editie, is inmiddels meer dan twee miljoen keer gedownload en heeft eveneens een 5 uit 5 beoordeling gekregen.
Zowel AVG Anti-Virus Free en Anti-Virus Pro zijn ontwikkeld om een minimale belasting te leveren voor de PC bij een maximale beveiliging tegen virussen, wormen, Trojaanse Paarden en ongewilde programma's die computers kunnen infecteren. In tegenstelling tot AVG Free, biedt AVG Pro gratis 24/7 technische ondersteuning, compatibiliteit bij meerdere besturingssystemen en high-speed downloads.
Naast op CNET Download.com, biedt GRISOFT zijn producten aan op zijn eigen website en op www.grisoft.nl. Alle commerciële versies van de AVG producten, inclusief AVG Anti-Virus Pro, omvatten gratis updates en 24/7 technische ondersteuning gedurende de één- of tweejarige licentieperiode. Commerciële aanbiedingen omvatten AVG Anti-Virus, Anti-Spyware, Anti-Malware en Internet Security.
GRISOFT is een leidende leverancier van antivirus, firewall protectie en beveiligingsoplossingen voor consument en MKB. Het is één van de snelstgroeiende ondernemingen in de industrie met meer dan 50 miljoen gebruikers wereldwijd die voor de beveiliging van hun computers en netwerken vertrouwen op de GRIFSOFT AVG producten.

Het bedrijf is in 1991 opgericht en heeft wereldvermaarde antivirus experts in dienst, die actief zijn op het terrein van virusanalyse en -detectie, software ontwikkeling en antivirus ondersteuning. GRISOFT prijswinnende producten worden wereldwijd gedistribueerd via wederverkopers en het internet. Een AVG Anti-Virus Software Developer's Kit (SDK) is beschikbaar voor geïnteresseerde partners.

//Einde bericht