Benefietavond voor Unicef met Antje Monteiro en Joris Lutz

28 augustus 2007, Den Haag - Het Regionaal Comité Unicef Rotterdam organiseert op vrijdag 12 oktober de benefietavond 'UNIGHT' om geld in te zamelen voor een onderwijsproject van Unicef in Bangladesh.

Joris Lutz
Joris Lutz

Burgemeester Opstelten van Rotterdam zal de benefietavond officieel openen. 'UNIGHT' vindt plaats in Hal 4, een prachtig theater in het karakteristieke Rotterdam-Kralingen aan de Maas met optredens van musicalster Antje Monteiro, muzikant/presentator Joris Lutz en Fragment. De avond begint om 20 uur en zal rond 1 uur afgelopen zijn.

Tijdens dit avondvullende programma wordt geld ingezameld voor het Unicef-project 'werkende kinderen naar school' in Bangladesh. In dit land volgen acht miljoen kinderen geen onderwijs, omdat ze elke dag moeten werken. Unicef zorgt ervoor dat ze toch in de schoolbanken terechtkomen.

Antje Monteiro Antje Monteiro

De bijdrage voor 'UNIGHT' is 50 euro per persoon. Dankzij de sponsoring van diverse bedrijven in Rotterdam en omstreken komt uw bijdrage in zijn geheel ten goede aan het Unicef-project in Bangladesh. U kunt kaarten bestellen op de website www.unight-rotterdam.nl. Na het invullen van een formulier ontvangt u een e-mail met daarin een bevestiging en een persoonlijk referentienummer. U kunt vervolgens uw bijdrage overmaken op rekeningnummer 67.38.29.669 t.n.v. Unicef Rotterdam onder vermelding van uw naam en referentienummer. U krijgt de toegangskaarten vóór 1 oktober toegestuurd.

Voor vragen over sponsoring, kaartverkoop en andere zaken kunt u contact opnemen met Anouk Teunissen (06 225 12 775) of Jeroen Vliegenthart (06 246 81 569).

www.unight-rotterdam.nl