Maria Magdalena heeft nu ook haar eigen Code

16/10/2007 11:08



Uitgeverij Follow Your Heart



Boek met de hedendaagse leringen van de partner van Jezus gepresenteerd

Maria Magdalena heeft nu ook haar eigen code

Mede door De Da Vinci Code heeft de mensheid in de afgelopen jaren Maria Magdalena weer, als gelijkwaardig partner en echtgenote van Jezus, omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep. De mensheid is er nu wel klaar voor om ze te ontvangen. Eerst in boekvorm.

In haar nieuwe aan de auteurs geopenbaarde Evangelie met daarin De Maria Magdalena Code ontsluiert zij het waarom van de Schepping in het algemeen en de Schepping van de mens op Aarde in het bijzonder. Wie zijn wij werkelijk? Hoe komen we hier? Hoe hebben we onszelf geschapen? Wat is de meerwaarde van de Schepping? Waarom is het getal 13 de bouwsteen van het Universum en de mens? En vanuit welke code en welke beginselen functioneren wij op Aarde?

Maria Magdalena geeft de antwoorden door in deze getuigenis ook over haar eigen reis door het Universum en op Aarde te verhalen. Met het nu verschenen boek De Maria Magdalena Code voegt Maria Magdalena, in samenwerking met de auteurs Gabriela en Reint Gaastra-Levin, een geheel nieuw spectrum aan inzichten en begrippen toe aan de spirituele en materiële dimensie van de mens en geeft ons de sleutel tot de verborgen mechanismen achter onze aanwezigheid, ons functioneren en onze zoektocht op Aarde. Met haar nieuwe leer in dit bijzondere boek zet zij zichzelf definitief als Spirituele Meesteres op de wereldkaart.

Het van oorsprong uit Argentinië afkomstige medium drs. Gabriela Gaastra-Levin (arts en psychotherapeute) en haar echtgenoot en co-auteur mr. Reint Gaastra (jurist, journalist, coach) brachten De Maria Magdalena Code gisteren naar buiten in een introducerend TV-interview met presentatrice en theologe Jacobine Geel in het NCRV-programma Schepper & Co (uitzending maandag 15 oktober 2007) Dit gesprek kan alsnog worden bekeken via www.ncrv.nl

Bestellen:

De Maria Magdalena Code
De Maria Magdalena Code
Gabriela Gaastra-Levin & R. Gaastra-Levin