AutoRai

Najaarsvoordeel bij SsangYong

(10/16/2007)
SsangYong luidt het najaar in met speciale najaarsacties. Het Koreaanse merk heeft tot het einde van het jaar acties binnen de gelederen op de Rexton, Actyon en op de vernieuwde Kyron. De acties zijn zeer uiteenlopend maar bieden ongeacht het model aantrekkelijk veel voordeel. Het loont daarmee zeer zeker de moeite om dit jaar nog een bezoek te brengen aan de SsangYong-dealer.

Comfortpakketten op Rexton
Met twee exclusieve comfortpakketten op de Rexton haalt u vroegtijdig de beste kerstpakketten in huis. Comfortpakket 1 voorziet in gratis lederen bekleding op de Rexton RX 270 Xdi Dynamic en Direct. Het kwalitatief hoogwaardige leer is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. De lederen bekleding past uitstekend bij het luxueuze en stijlvolle exterieur van de SUV. Het pakket is niet leverbaar op de Rexton XVT en de Sport-uitvoeringen. Bij deze autoâs maakt lederen bekleding reeds deel uit van de omvangrijke standaarduitrusting. Comfortpakket 2 bestaat uit een gratis Pioneer DVD GPS navigatiesysteem. Het systeem is zeer compleet uitgerust met 6,1â TFT kleurenscherm, touchscreen, DVD navigatie voor 26 landen, bluetooth functie voor handsfree telefonie en een TMC verkeersontvanger. Bovendien zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een iPod interface of USB Control. Het klantvoordeel bedraagt bij beide pakketten ⬠2.295,-. De consument kan kiezen uit één van de twee pakketten.

GasFX-installatie en actieprijzen Actyon
SsangYong levert tijdelijk een gasFX-installatie voor slechts ⬠995,- op de Actyon 230, hetgeen een klantvoordeel van bijna ⬠1.400,- met zich meebrengt. De voordelen van rijden op gas zijn legio. Zo tankt u al vanaf ⬠0,46 per liter. Gas is bovendien minder belastend voor het milieu.

Met de gasFX-installatie wordt bovendien geen enkele concessie gedaan op het gebied van motorvermogen en bagageruimte. De pionier onder de crossovers heeft daarnaast tot het einde van het jaar aantrekkelijke actieprijzen vermeld staan op de prijslijst. De Actyon is daarmee al leverbaar vanaf ⬠22.995,-. Het prijsverschil tussen een 2WD en een 4WD is met ⬠1.250,- lager dan ooit. Tijdelijk zijn de dieseluitvoeringen van de Actyon, afhankelijk van de uitvoering, ⬠2.250,- tot ⬠3.000,- voordeliger. De Actyon met moderne en economische 2,0 liter commonrail dieselmotor is daardoor al leverbaar vanaf ⬠29.995,-.

Introductieprijzen Kyron
De in september geïntroduceerde Kyron wordt tot het einde van het jaar geleverd tegen scherpe introductieprijzen. De Kyron is leverbaar vanaf ⬠28.995,- voor de Kyron M200 Xdi 2WD Direct. Daarmee is de Kyron de voordeligste midsize SUV met dieselmotor van Nederland. Door de lage consumentenprijs komt de Kyron bovendien nadrukkelijk in beeld bij de zakelijke rijder door de geringe bijtelling.

Alle genoemde acties gaan per direct in en gelden voor kentekenaanvragen tot en met 31 december of zolang de voorraad strekt.